5 Simple Techniques For diş beyazlatma yöntemleri

Wiki Article



Herhangi bir anestezik durum gerekmeden işlemi uyguluyoruz. Acıbadem diş sağlığı kliniği olarak bembeyaz dişlere kısa sürede kavuşpersonızı sağlıyoruz.

Diş beyazlatma işlemi ya diş parlatma işlemi, diş hekimi tarafından gerçekleştirilen bir işlemdir. En etkili diş beyazlatma yönteminin hangisi olacağı kişinin mevcut ağız ve diş yapısına bağlı olarak değişir.

Herkesin çOkay sevdiği meyvelerden bir tanesi olan çileğin evde diş beyazlatma yollarından bir tanesi olduğunu çOkay kişi bilmez.

Diş beyazlatma acılı bir işlem değildir. Beyazlatma işlemi sonrası dişlerde hassasiyet ya da soğuğa ve sıcağa karşı tepkime söz konusu olabilir ancak birkaç gün içinde bu hassasiyet gidecektir.

Mine mikroabrazyonunun sevdiğiniz bir gülümsemeyi measurement sağlamaya propertyımcı olacak en iyi tedavi olup olmadığını öğrenmek için diş hekiminize başvurun.

Ev tipi beyazlatma yöntemini tercih edenler gece saatlerinde diş plaklarını takıyor. Bu sayede hem iş hayatlarının hem de sosyal yaşantılarının olumsuz etkilenmesinin önüne geçilebiliyor.

Diş estetiği uygulaması içinde yer alan diş beyazlatmanın işlemi diş minelerine etki eden bir işlemdir. Minelerin içindeki sıvıların beyazlatılması ile yapılan bu işlemde beyazlatma diş hekimi dişler herhangi bir zarar görmez.

Kalıcı diş beyazlatma sonucu almak için çok fazla gıda boyası ve renklendirici içeren gıdaların tüketilmesinden kaçınılmalıdır. Kırmızı şarap yerine beyaz şarap, diş beyazlatma jeli vişne suyu yerine kayısı suyu tüketilebilir. Bunun yanı sıra çay ve kahve gibi alışkanlıkların azaltılması gerekir.

Diş beyazlatma uygulamaları sırasında ve sonrasında diş minesinin geçirgenliği artar ve dişler bir süreliğine renklenmelere daha açık hale gelirler.

Kişilerdeki diş yapısı birbirinden farklı olduğundan, her işlemin sonucunda idea one beyaz dişler elde edilmesi söz konusu değildir.

En çAlright tercih edilen doğal diş beyazlatma yöntemi limon ve karbonat karışımıdır. Karbonatla limonu karıştırıp macun haline getirin.

Bu işlem klinikte yapılmasını ve diş hekimi tarafından uygulanması gereken bir diş beyazlatma tekniğidir. Çoğunlukla two ya da three seans halinde uygulanması, gayet başarılı bir sonuç alınması için yeterli oluyor. Bazı hastalarda ise tek bir seans halinde de uygulanabilir. Bu uygulama öncesinde diş eti ya da diş ile ilgili sorunların gözden geçirilmesi gerekir.

Diş beyazlatma işleminden sonra, diş hekiminizin önerdiği kontrolleri düzenli olarak takip etmek önemlidir. Bu kontrollerde dişlerinizin sağlığını ve beyazlığını değerlendirilecek ve gerektiğinde ek tedbirler alınacaktır.

Devlet hastanesinde diş beyazlatma ücreti en sık araştırılan konuların başında gelmektedir. Devlet hastanelerinde diş beyazlatma var mı gibi sorular günümüzde sıklıkla soruluyor.

Report this wiki page